Openingstijden en Parkeren

Onze openingstijden zijn:

Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag13.00 - 17.00 uur

Goederen brengen
Tijdens onze openingstijden kunt u herbruikbare spullen brengen. Grotere meubels en goederen graag even van te voren aanmelden. Onze ruimte is namelijk beperkt en we maken dan plaats voor uw goede bruikbare spullen. Is het niet mogelijk op deze dagen te komen, neem dan contact met ons op. We maken dan een andere afspraak. Er zijn voorwaarden / regeltjes voor het brengen van spullen. Ga hiervoor naar deze pagina.

Wij zijn goed te bereiken voor auto’s met aanhangwagens. Je kunt ook gemakkelijk met je auto draaien, met aanhangwagen, dat is voor sommige chauffeurs een groot voordeel.

Goederen op laten halen
Heb je grotere herbruikbare goederen en is het niet mogelijk deze zelf te brengen? Bel ons en dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn. Bel tijdens openingstijden naar 06 – 3131 9121. Meer informatie over het ophalen van spullen, vind je hier.

Afbeeldingsresultaat voor volgeladen auto

Parkeren achterzijde
Aan de voorzijde, voor het kringloopcentrum, is bijna geen parkeerplaats. Parkeren doe je dan ook aan de achterzijde en ook het laden en lossen vindt hier plaats. Je kunt je auto parkeren achter het pand en ook achter de poort, bij de containers, als deze open staat. Via het looppad aan de zijkant van het gebouw kom je bij de ingang van de winkel. Let op: parkeer niet in de berm! Dit kan je € 90,00 kosten. Zonde!