Goederen afgeven

Heeft u spullen die nog een tweede leven verdienen? U kunt ze bij ons afgeven tijdens openingstijden. Gaat het om grotere meubels en dergelijke, dan stellen we het op prijs als u vooraf even contact met ons opneemt. We maken dan graag ruimte voor uw spullen. Heeft u erg veel of grotere goederen dan halen we ook bij u op. Ga hiervoor naar deze pagina.

Hoe werkt het?
U rijdt naar de achterzijde van ons gebouw. Daar is een roldeur met opschrift ‘Kringloop laden en lossen’. Bij de kleinere deur vindt u een bel. Gebruik deze bel en wij maken voor u open. Ter plekke controleren we alles nog even. De goede herbruikbare goederen nemen we aan. Is het onverkoopbaar, dan nemen we het niet aan.

Afbeeldingsresultaat voor volgeladen auto

Waar moet u aan denken?
Kleinere spullen in dozen of deugdelijke tassen aanbieden, die wij mogen houden. Kleine gebruikssporen zijn geen probleem maar grove beschadigingen wel. Stel uzelf de vraag: ‘zou ik het kopen?’. Als u dit bevestigend kunt beantwoorden, dan levert u goede herbruikbare spullen in.

Wat nemen we zeker niet aan?
CD’s en DVD’s die zelf gebrand zijn en videobanden, incomplete spullen, beschadigd meubilair en meubilair met veel vlekken, kledingzakken die stuk zijn en gebruikte matrassen. Ook spullen die erg smerig zijn accepteren we niet. DVD’s voor volwassenen nemen we ook niet meer aan, alleen nog kinder DVD’s. Denk hier vast aan als u spullen sorteert. Als u twijfelt, bel ons dan eerst. IJzer kunt u bij ons wel altijd kwijt. Hiervoor staat een container. Ook oud papier en of boeken die stuk zijn, kunt u bij ons achter laten. Wat de kleding betreft accepteren we alleen nog kleding die nog onze winkel in kan. We kunnen onze afgekeurde kleding namelijk niet meer kwijt dus hier moeten we helaas ook kritisch in zijn.

Geen vervoersmogelijkheid?
Heeft u goederen voor ons maar geen vervoersmogelijkheid? Wij halen ze op. Hoe dit werkt, leest u op deze pagina.