Goederen afgeven

In Coronatijd nemen we goederen aan op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Verdere info en spelregels vind je hier.

Heeft u spullen die nog een tweede leven verdienen? U kunt ze bij ons afgeven. Heeft u erg veel of grotere goederen dan halen we ook bij u op. Ga hiervoor naar deze pagina.

Hoe werkt het?
U rijdt naar de achterzijde van ons gebouw. Daar is een roldeur met opschrift ‘Kringloop laden en lossen’. Bij de kleinere deur vindt u een bel. Gebruik deze bel en wij maken voor u open. Ter plekke controleren we alles nog even. De goede herbruikbare goederen nemen we aan. Is het onverkoopbaar, dan nemen we het niet aan.

Afbeeldingsresultaat voor volgeladen auto

Waar moet u aan denken?
Kleding in dichte zakken met naam en telefoonnummer. Kleinere spullen in dozen of deugdelijke tassen aanbieden, die wij mogen houden. Kleine gebruikssporen zijn geen probleem maar grove beschadigingen wel. Stel uzelf de vraag: ‘zou ik het kopen?’. Als u dit bevestigend kunt beantwoorden, dan levert u goede herbruikbare spullen in.

Wat nemen we zeker niet aan?
CD’s en DVD’s die zelf gebrand zijn en videobanden, incomplete spullen, beschadigd meubilair en meubilair met veel vlekken, kledingzakken die stuk zijn en gebruikte matrassen met vlekken. Ook spullen die erg smerig zijn accepteren we niet. DVD’s voor volwassenen nemen we ook niet aan, alleen nog kinder DVD’s. Denk hier vast aan als u spullen sorteert. Als u twijfelt, bel ons dan eerst. IJzer kunt u bij ons wel altijd kwijt. Hiervoor staat een container. Ook oud papier en of boeken die stuk zijn, kunt u bij ons achter laten. Wat de kleding betreft accepteren we alleen nog kleding die nog verkoopbaar is.

Geen vervoersmogelijkheid?
Heeft u goederen voor ons maar geen vervoersmogelijkheid? Wij halen ze op. Hoe dit werkt, leest u opĀ deze pagina.