Definitie van herbruikbare huisraad

We geven graag even aan wat Kringloop MaGe verstaat onder herbruikbare huisraad. Dit kan van alles zijn, meubilair, serviesgoed, speelgoed, kleding, boeken, elektrische apparaten, tuinbenodigdheden, cd’s, dvd’s enz. enz. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Wij nemen geen gebruikte matrassen aan en ook geen dekbedden, hoofdkussens en dergelijke. Laatst kregen we wel een paar dekbedden die van de stomerij af kwamen en netjes verpakt zaten in een plastic zak. Ook een schoon matrasje voor een kinderbed is bespreekbaar. Dit zijn echter uitzonderingen op de regel. De eerder genoemde goederen moeten door ons worden afgevoerd en afval kost veel geld. Kom je spullen brengen, dan bekijken onze vrijwilligers ter plekke of we de goederen accepteren. Wij vertrouwen op jullie medewerking in deze en het begrip dat we geen afval aannemen.

4 thoughts on “Definitie van herbruikbare huisraad

  1. Ӏn 1964, Ⲛеw York filе times acknowledged tһat the renovɑtions had
    beеn stated to “highlight ɑ decade of enlargement Ƅy the Rensselaer department օf mathematics.” Τhe chapel thеn grew to ƅecߋme the Voorheeѕ Computing Center.

    Here is my blog post; Kredit Renovasi Rumah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.